Dans Sportiv pentru Copii

Oricând doriţi să înscrieţi copilul dumneavoastră la un curs de dans suntem cei mai în măsură să vă ajutăm. Experinţă de peste 15 ani în generaţiile pregătite ne conferă acest statut.

Dorim să dezvoltăm atât pentru băieţi cât şi pentru fetiţe un corp armonios, sportiv cât şi capacitatea de a lucra în colectiv, de a comunica într-o atmosferă plăcută dar şi disciplinată.

Ritmurile cele mai simple ca și Polca, Cha Cha, Vals lent, Charleston sau ritmurile moderne sunt cele cu care începem să le dezvoltăm abilitățile de coordonare, ritmică, orientare și mobilitate.

În cursurile de intermediari îi pregătim pentru cele 2 grupe de dansuri sportive: Standard și Latino necesare în sistemul competițional. De aici trecerea la grupa avansată se face în funcție de calitatea abilităților dezvoltate, perechile care se formează și dorința de implicate a copiilor și părinților.

În clubul nostru avem generații care au străbătut acest sistem, care ne-au adus premii și satisfacții, iar unii dintre ei sunt azi tinerii sau adulții care ne reprezintă și chiar Antrenori la rândul lor.

ÎNCEPĂTORI

ABONAMENT
Marți și Joi ora 17.00-18.00

AVANSAȚI

ABONAMENT
Marți și Joi ora 18.00-19.30

120 RON / lună