Curs incepatori adulti

La fiecare inceput de luna un nou modul de initiere pentru adulti! Acum din 2,10 ora 18,30

La fiecare inceput de luna un nou modul de initiere pentru adulti! Acum din 2,10 ora 18,30

Cursuri de varā

13.06 ora 18 Dans popular adulti 15.06 ora 19.30 Dans de societate adulti 19.06 ora 17 Dans sportiv copii

13.06 ora 18 Dans popular adulti
15.06 ora 19.30 Dans de societate adulti
19.06 ora 17 Dans sportiv copii

Spectacol în direct CULORILE DANSULUI

Ne puteți urmări spectacolul în direct pe pagina de Facebook CULORILE DANSULUI: Sala reduta Brașov Ora 19:00 23 Noiembrie – Spectacol CULORILE DANSULUI – Participa toate grupele clubului Pro Dance - read more

Ne puteți urmări spectacolul în direct pe pagina de Facebook
CULORILE DANSULUI: Sala reduta Brașov Ora 19:00 23 Noiembrie – Spectacol CULORILE DANSULUI – Participa toate grupele clubului Pro Dance Studio și Formația Românașul

Dans popular Curs initiere Copii; adulti 4 Oct 2017

Dans popular
Curs initiere
Copii; adulti
4 Oct 2017

Cursuri incepatori Copii;adulti Septembrie 2017

Cursuri incepatori
Copii;adulti
Septembrie 2017

Campionatul national de 10 dansuri.

In perioada 6-7 mai, va avea loc la Brasov Campionatul national de 10 dansuri una din cele mai importante competitii ale dansului sportiv romanesc. Castigatorii acestui concurs vor reprezenta Romania - read more

In perioada 6-7 mai, va avea loc la Brasov Campionatul national de 10 dansuri una din cele mai importante competitii ale dansului sportiv romanesc. Castigatorii acestui concurs vor reprezenta Romania in anul acesta la Campoinatele Europene, Mondiale si Grand Slamuri.

Clubul de dans Pro Dance Studio in colaborare cu Federatia Romana de dans sportiv vor organiza si gazdui in cadrul aceluiasi concurs si Campionatul National de dansuri standard si latino pentru dansatorii sub 21 de ani, Cupa Brasov ed 17 si pentru prima data Campionatul National de Salsa si Bachata .

Asteptam un numar de 500 de sportivi din toata tara care se vor confronta pentru obtinerea de rezultate. Frumusetea acestui sport este data si de faptul ca participantii au varste cuprinde intre 6 si 45 de ani.

Initiere dans sportiv pentru adulti 10.03 ora 19.30      

Initiere dans sportiv pentru adulti

10.03 ora 19.30

 

 

 

Curs intermediari adulti dans sportiv

Nivelul superior celui de initiere in program permanent, in fiecare luni de la Ora 19,30 Abonamentul lunar 85 lei

Nivelul superior celui de initiere in program permanent, in fiecare luni de la Ora 19,30

Abonamentul lunar 85 lei

Curs incepatori copii dans sportiv 6 Sept. ora 17

Programul cursului marti si joi in orarul 17-18. Abonamentul lunar 85 lei. Varsta minima 4 ani 1/2.        

Programul cursului marti si joi in orarul 17-18.

Abonamentul lunar 85 lei.

Varsta minima 4 ani 1/2.

 

 

 

 

Dans popular curs adulti – 4 mai ora 18.00

Dansurile ardelenești sunt baza cursurilor de initiere. Fie ca va pregatiti pentru evenimente fie ca doriti sa va petreceți un timp de calitate prin miscare si muzica, singuri sau in - read more

Dansurile ardelenești sunt baza cursurilor de initiere. Fie ca va pregatiti pentru evenimente fie ca doriti sa va petreceți un timp de calitate prin miscare si muzica, singuri sau in perechi sunteti la fel de bineveniți.

Dans sportiv curs adulti – 11 Aprilie ora 19.30

Valsul florilor si cha cha chaul sunt cele mai potrivite ritmuri pentru primavara. Singuri sau in pereche cursul de initiere va asteapta cu muzica potrivita, miscare si buna dispozitie.

Valsul florilor si cha cha chaul sunt cele mai potrivite ritmuri pentru primavara. Singuri sau in pereche cursul de initiere va asteapta cu muzica potrivita, miscare si buna dispozitie.

Tango Argentino

3 Martie Ora 20.00 curs

3 Martie Ora 20.00 curs tango Argentinian

Muzica, imbratisare, libertate, sinceritate.
Asa dansam tangoul…

Daca vrei sa afli mai multe despre tango, daca vrei sa te pierzi intr-o imbratisare, daca vrei sa cunosti oameni noi, frumosi si deschisi…
…Te asteptam la cursul de tango pentru incepatori, din 3 martie 2016, in fiecare joi seara, de la 20.00 la 21.30, la Pro Dance Studio (Str. Nicolae Titulescu nr. 2, etaj 1 – Carpatex)

Ai ocazia sa studiezi tangoul cu campionul european en titre, Csongor Kicsi!

Pret abonament: 100 lei/luna

Copii incepatori dans sportiv

1 Martie ora 17.00 curs de dans pentru copii

Curs copii incepatori dans sportiv

Curs de dansuri standard

Curs de dansuri standard din 13.11 ora 19.30 Pentru cei cărora la place valsul, tangoul și foxtrotul, polca și valsul vienez. Curs de 2 luni.

Curs de dansuri standard din 13.11 ora 19.30 Pentru cei cărora la place valsul, tangoul și foxtrotul, polca și valsul vienez. Curs de 2 luni.

Curs de dansuri latino-americane

Curs de dansuri latino-americane. Din 16.11 ora 19.30 curs de 2 luni. Ritmuri pentru viitoarele petreceri: salsa, bachata, cha cha cubano si samba.

Dans popular pentru adulți, grupa de inițiere

Din 12 August ora 20.00 vă așteptăm la deschiderea unui nou curs de inițiere Dans popular. Singuri sau însoțiți vă puteți integra grupului de începători dacă sunteți pregătiți pentru joc - read more

Din 12 August ora 20.00 vă așteptăm la deschiderea unui nou curs de inițiere Dans popular. Singuri sau însoțiți vă puteți integra grupului de începători dacă sunteți pregătiți pentru joc și voie bună.

Dansul mirilor

Pentru zecile de cupluri care ne-au trecut pragul, am creat momente unice, individualizate, potrivite tematicii nunții și personalității fiecăruia. Suntem întotdeauna fericiți alături de miri, pentru reușita momentului lor de - read more

Pentru zecile de cupluri care ne-au trecut pragul, am creat momente unice, individualizate, potrivite tematicii nunții și personalității fiecăruia. Suntem întotdeauna fericiți alături de miri, pentru reușita momentului lor de dans.

TANGO. Curs de inițiere pentru adulți

Din 14 August ora 19.30 vă așteptăm la un nou modul de 4 lecții a 8 ore, în care să vă lăsați îmbrățișați de căldura tangoului.

Din 14 August ora 19.30 vă așteptăm la un nou modul de 4 lecții a 8 ore, în care să vă lăsați îmbrățișați de căldura tangoului.

Dans popular pentru începători

Sezonul nunților vă solicită? Vă venim în ajutor cu dansurile transilvane pe care trebuie neapărat sa le cunoașteți! Voi veniți înarmați cu răbdare, bună dispoziție și prosop :))

Sezonul nunților vă solicită? Vă venim în ajutor cu dansurile transilvane pe care trebuie neapărat sa le cunoașteți!  Voi veniți înarmați cu răbdare, bună dispoziție și prosop :))

Dans popular – Curs începători adulți

Vă așteptăm de miercuri 22.04, ora 19.00 la o nouă grupă de inițiere, cu hore, sârbe și câte altele!

Vă așteptăm de miercuri 22.04, ora 19.00 la o nouă grupă de inițiere, cu hore, sârbe și câte altele!

Gimnastică întreținere pentru femei

Dacă exercițiile cardio vă sunt prea dificile și vreți să vă păstrați tonusul și mobilitatea, vă asteptăm de miercuri 01.04 ora 17:00 cu echipamentul.

Dacă exercițiile cardio vă sunt prea dificile și vreți să vă păstrați tonusul și mobilitatea, vă asteptăm de miercuri 01.04 ora 17:00 cu echipamentul.